Saturday, August 22, 2009

>KEMBALI SEMULA<



Assalamualaikum
Salam Sejahtera...

ALHAMDULILLAH sempena bulan Ramadhan ini aku telah jumpa cara untuk undelete blog ini dan masalah yang terjadi pada blog ini yang aku sendiri terkejut....cerita ceriti serba sedikit mengenai blog ini dimana blog ini telah kena block disebabkan system security senang di pecah....sehingga saya sendiri terkejut dengan blog saya ni....dan terpaksa saya menipu rakan2 dimana katakan blog ditutup lah...ada virus lah...padahal kena block...so saya akan kembali semula dimana saya dapat selamatkan blog ini....dia tak delete habis....atau clear kan betul2....

ok mengenai apa posting saya ini adalah cerita yang benar..bukan rekaan dan sebagainya....
kerana email yang saya dapat agak kasar sedikit...dan meminta saya tutup blog ini..kerana semua cerita dalam blog ini dianggap palsu.....

kesempatan ini dibulan yang mulia ini saya ingin memohon maaf jikalo ada salah dan silap saya tak kira sama ada melalui hati,perasaan,percakapan,pertuturan malah perbuatan saya..saya mohon beribuan maaf....

DE 9M2AUR
p/s: susuli dengan CW dan program semasa puasa ini.....
73
Wassalam

6 comments:

yongzu @ 9W2YZU said...

Assalammualaikum,

Selamat kembali ke alam maya ;) Itulah, ada orang bertanyakan pada kak yong mengenai perkara tersebut... yang kini sudah pun dijawab.

Selamat meneruskan ibadah puasa.

Jumpa lagi.

9M2AUR said...

thanks Kak Yong...selamat mengerjakan ibadah puasa juga.sehingga mencapai satu kemenangan syawal.INSYALLAH.semoga sihat selalu..
73
WASsalam

Jurukaka said...

Teruskan perjuangan kamu..

kamu adalah generasi pengganti kami... Semua tu onak dan duri. Kata2 mereka hanyalah tempias bertih jagung yg masak dalam microwave.

Saya juga punyai onak dan duri seperti anda 10 tahun dulu.. saya bangkit dan lawan...

Teruskan Aimil...

mazru(9m2mzr) said...

haa..blog hang kena block mil?

camne boleh jadi camtu,diaorg ni jenis x bleh tengok org senang kot..

ape pun selamat kembali,nt bole buat tips2 baru CW utk rakan yg nak duk exam bulan 10 ni

aku pun akan follow hang dari belakang..no worry.

selamat berpuasa,jika ade salah silah dan silap yg sengaja mau[un tak disengajakan aku mohon maaf..

sampai salam buat fundamental.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

蚵仔麵線Jeff said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社